"Perfekt Klippt Gräsmatta med Säboms för En Vårdad Och Vacker Trädgård!"

Säboms erbjuder gräsklippning för att ge din trädgård den omsorg och precision den förtjänar. En perfekt klippt gräsmatta är en viktig del av ditt hem, och vårt trädgårdsteam är här för att se till att den är alltid i toppskick. Därför erbjuder vi utsläppsfri gräsklippning till mindre gräsmattor (upp till 1200m3) detta för att undvika onödigt buller.  Vi kan självklart även hjälpa till att köra eran gräsklippare vid större gräsmattor så får ni tid över till annat.

Varför Välja Vår Gräsklippning?

  1. Erfarenhet och Expertis: Vårt erfarna gräsklippningsteam har den nödvändiga expertisen för att klippa gräset jämnt och snyggt, vilket ger dig en känsla av engelsk trädgård med perfekt klippt gräs, samt välansade buskar och rabatter. Om just du efterfrågar en paradgräsmatta så är det till oss du skall vända dig. Vi löser både klipping samt vertikalskärning och toppdress. Allt efter era önskemål.
  2. Professionell Utrustning: Modern klipputrustning för att säkerställa att varje klippning ger ett jämnt resultat. Detta kommer gynna micro-organismerna och ge er som kund en hälsosammare och friskare gräsmatta. Vilket i förlängningen kommer göra gräsmattan mer motståndskraftig mot olika skador
  3. Regelbunden Underhåll: Regelbunden gräsklippning är en förutsättning för att hålla din gräsmatta i konstant vacker. Vi anpassar våra tjänster efter din tidsplan och behov. Allt för kunden i centrum.
  4. Avfallshantering: Vi tar hand om gräsklippningsavfallet och ser till att din gräsmatta lämnas i ett rent och snyggt skick efter varje klippning.
  5. Flexibilitet och Tillgänglighet: Oavsett om det är en enstaka klippning eller en regelbunden tjänst, anpassar vi våra klippningstjänster efter dina önskemål och gräsmattans behov.

Se Din Gräsmatta Grönska med Vår Gräsklippning!

Kontakta Säboms för att boka din professionella gräsklippning och ge din gräsmatta den kärlek och uppmärksamhet den förtjänar. Upplev hur en välskött gräsmatta kan förvandla hela utseendet på din utomhusmiljö, när barnen kan spela fotboll utan skador på gräsmattan

Säboms – För en trädgård som blomstrar!

En trädgård skött av Säboms, perfekt klippt gräsmatta

Bokningsförfrågan